Site icon Sant Pere Apòstol, prioral, i La Puríssima Sang

(03-07-2023) Mn. Joaquim Fortuny, nomenat Prior i Rector, i Mn. Albert Babonampoze, Vicari, a les Parròquies de St. Pere Apòstol -Prioral- i la Puríssima Sang, de Reus (UPA Reus).

Amb la ”UNITAT PASTORAL REUS” i “l’ARXIPRESTAT BAIX CAMP-PRIORAT”, s’inicia una etapa per afavorir l’impuls evangelitzador de la nostra Església. Cuidar les propostes pastorals i les accions que es programin com a necessàries, en els equips que es considerin a la UPA i a l’Arxiprestat, farà d’aquest moment un temps pastoralment il.lusionant.

 El Sr.Arquebisbe ens recorda en cada ocasió que se li presenta, que és un temps per viure’l com “temps de Comunió i de corresponsabilitat en la Missió,  per tal de ser testimonis fidels de l’Evangeli. Un temps, el nostre, que a l’Arquebisbat se’ns urgeix viure’l amb passió, un temps  “apassionant”!. Tot plegat afavorint la lectura de la Paraula de Déu, escoltar-la de tot cor, seduïts en la seva atenció  (Lc 24, 13-35).

Mn. Joaquim Fortuny Vizcarro

A les Parròquies, la Prioral i la Puríssima Sang, s’aacull  el nomenament de Mn.Joaquim Fortuny Vizcarro, Prior i rector, i a Mn. Albert Babonampoze, vicari, per acompanyar-ho. També ens fem ressò del bon servei que prestaran els preveres que s’incorporaran a la UPA REUS en altres Parròquies i, també, de qui és l’Arxipreste de l’Arxiprestat Baix Camp-Priorat, Mn. Xavier Roig, recentment nomenat.

Mn.Joaquim, Prior i Rector, i Mn.Albert, vicari, ¡mol ben trobats! en aquell punt en que sou enviats a la que ja és casa vostra, una parròquia i a l’altra, amb els seus costums, la seva manera de ser, la seva història. Segur que, compartint plegats el dia a dia, creixerem en la fe, compartint febleses i talents. Demanem que Déu ens hi ajudi ho fem confiant amb la Mare de Déu, venerada, Mare de Déu de Misericòrdia i la intercessió de Sant Pere Apòstol.

Que el Sant Crist, el Sant Crist de la Puríssima Sang aculli la nostra pregària.

Des d’ara us agraïm que sigueu al nostre costat..

 

Exit mobile version