Site icon Sant Pere Apòstol, prioral, i La Puríssima Sang

(23-08-2019) Fem nostra aquesta web

Déu vos guard!

Aquesta web és un servei de Parròquia de Sant Pere Apòstol, la Prioral,  i la de  La Puríssima Sang , de Reus. Una ajuda per a l’acolliment i ressò dels serveis i propostes de la Parròquia i de tota l’Església catòlica, de la que trobareu informació accedint la pàgina de l’Arxiprestat de Reus i a la de l’Arquebisbat de Tarragona:

Aquí:

Més informació de l’Arxiprestat de Reus

Més informació de l’Arquebisbat de Tarragona

Les Parròquies són comunitats cristianes, obertes a tothom i acollidores de les persones i de les seves situacions concretes, des de la fidelitat a l’Evangeli.

Un lloc bo, on és possible un itinerari d’apropament i seguiment de Jesucrist (incorporar-s’hi pels sagraments de la iniciació cristiana, trobar-se amb l’Evangeli, refer l’experiència de la fe, celebrar-la, viure la comunió fraternal i compartir la missió evangelitzadora.

 

Pel seu significat, em plau destacar el Santuari de la Mare de Déu de Misericòrdia, expressió duna vivència interior que arriba al cor per acompanyar els interrogants que la persona humana es planteja, un camí per trobar-se amb Jesús i amb tot el que ens rodeja des del que la Mare de Déu n’és Mare i Mestra.

Aquí:

Més informació del Santuari de la Mare de Déu de Misericòrdia

Som en un Arxiprestat, l’Arxiprestat de Reus. L’arxiprestat és el grup de parròquies veïnes que coordinen la seva activitat pastoral i col.laboren en accions i programes comuns. A l’Arquebisbat de Tarragona hi ha deu arxiprestats.

A l’Arxiprestat de Reus, a més de les parròquies de Sant Pere Apòstol, Prioral, i La Puríssima Sang, hi ha les Parròquies de Crist Rei, Sant Joan Baptista, Sant Francesc, L’Assumpció, La Immaculada Concepció, Sant Bernat Calvó, Sant Josep Obrer i .Sant Vicenç Màrtir (de Castellvell del Camp).

 

Al saludar-vos des d’aquesta pàgina web, em plau d’oferir-la com una eina d’intercomunicació i al servei de la Parròquia on hem de procurar ser-hi i trobar-nos-hi com “casa nostra”, hi som convidats per Jesucrist.

Cordialment

Joan Anton Cedó Perelló, Prior

Exit mobile version