(02-06 -2020) El Full dominical de l’Arquebisbat de Tarragona i la Carta dominical de l’Arquebisbe, Mons.Joan Planellas [del Diumenge, 31-05-2020/ Diumenge de Pentecosta]

De la Web de l’Arquebisbat de Tarragona

L’arquebisbe Joan Planellas dedica la Carta dominical a la solemnitat de la Pentecosta que s’escau aquest diumenge dia 31 de maig. «A voltes, potser hem cregut que Pentecosta és la festa del soroll. I no és això», escriu, «abans que tot i sobretot és la festa del silenci; la festa de posar-se a escoltar Déu, de deixar-se interpel·lar pel seu Esperit».

En aquesta solemnitat se celebra cada any el Dia de l’Acció Catòlica i de l’Apostolat Seglar, una jornada que enguany té especial relleu després de la celebració del Congrés de Laics, del passat mes de febrer, del qual en breu es donaran a conèixer les conclusions.

El manifest impulsat per la Comunitat de Sant’Egidi a favor d’impulsar noves iniciatives socials i sanitàries a favor dels ancians, l’estrena del documental Església confi(N)ada. Ser cristià en temps de coronavirus i els nomenaments relatius al nou patronat de la Fundació de Santa Maria de Siurana, dedicada a la pastoral del lleure, són alguns dels continguts de la publicació d’aquesta setmana.

En aquest darrer diumenge del temps pasqual també finalitza la col·laboració del Sr. Francesc Xavier Rius, voluntari de Càritas i del Comitè Óscar Romero, en la secció Mirada endins del Full.

Per completar-ho:

Es poden procurar el Full dominical, accedint-hi des d’aquí.

També  el text complet, i en audio, de la Carta dominical del Sr.Arquebisbe Mons.Joan Planellas«Deixar-se atrapar per l’Esperit»

Web de “Sant Pere Apòstol, Prioral, i la Puríssima Sang: «Pentecosta 2020: “Que l’Esperit rejoveneixi la nostra Església, per mitjà d’un laïcat actiu i compromès, ben format teològicament”»

Web de l’Arquebisbat de Tarragona: «“Vers una renovada Pentecosta” lema del dia de l’Acció Catòlica i de l’Apostolat Seglar»