[12-07-2020] Ordenació presbiteral de Mn.Robert Otaba Mumbal, a la catedral, Metropolitana i Primada de Tarragona

Déu vos guar!.

Mn.Robert Otaba, ¡gràcies a Déu!

el diumenge, dia 12 de juliol de 2020, i a les 18:00 h , i a la Catedral de Tarragona, seràs ordenat prevere. Sabem  com estimes l’Església i el que en l’Església rebràs com un Do,  el prebiterat!. Valorem, i molt, que l’aculls per al servei de cada persona i del conjunt de la humanitat, des de l’Església, en l’Església. Gràcies a Déu!

Mn.Robert (des d’aquest trosset de Poble de Déu, com t’agrada de dir, quan et refereixes a l’Església) que és la Prioral de Sant Pere i la Puríssima Sang, de Reus, en donem gràcies a Déu. Hi serem, si Déu vol!, com ho fem des de fa temps, compta amb el record i la pregària

Cuida l’empenta que es percep en el teu ministeri. El testimoni, al viure-ho,  és el missatge vocacional més clar. La força de la Paraula, viva i eficaç és on hem de posar tota la nostra confiança, perquè —com diu Isaïes— «així com la pluja i la neu cauen del cel i no hi tornen, sinó que amaren la terra, la fecunden i la fan germinar, fins que dona el gra per a la sembra i el pa per a menjar, així serà la paraula que surt dels meus llavis: no tornarà infecunda, sense haver fet el que jo volia i haver complert la missió que jo li havia confiat».

El record, avui, en acció de gràcies i pregària, volem que arribi a la teva família, majoritàriament al teu país d’origen, el Congo. Al teu pare i a la teva mare i als teus germans, sobretot, des de l’agraïment. Són ben prop, en el cor i l’amistat, i els recordem.

El dia 18, dissabte i a les 18:30, “MIssa Nova”, a La Prioral. Des d’aquí, aprofito per convocar a qui li sigui possible, “coixí de comunió” i amistat.

Cordialment, amic i germà, gràcies a Déu.

Joan Anton Cedó Perelló, pvre.

Comments are closed.