(17-05 -2020) El Full dominical de l’Arquebisbat de Tarragona i la Carta dominical de l’Arquebisbe, Mons.Joan Planellas [del Diumenge, 17-05-2020]

De la  web de l’Arquebisbat de Tarragona

La Carta de l’arquebisbe Joan d’aquest diumenge VI de Pasqua, dia 17 de maig, porta per títol Construïm «lideratges que marquin camins». El Sr. Arquebisbe escriu que «l’Església que peregrina a Tarragona s’ha de preparar per a emprendre, amb esperit renovat, una nova etapa d’evangelització, tenint present que estem assistint a un “canvi d’època”. Això demana “un procés decidit de discerniment, purificació i reforma” (EG 30). […] Volem afrontar aquesta nova etapa amb una il·lusió renovada, essent conscients dels reptes que ens estan venint a sobre».

D’entre els continguts d’aquesta setmana es dona a conèixer els membres que formaran part de la Comissió diocesana per a fer front als efectes de la pandèmia de Covid-19 com també les parròquies de l’arxidiòcesi que han entrat a la fase 1 del desconfinament i les que encara romanen a la fase 0.

La publicació també recull el testimoni del director del Col·legi diocesà Sant Pau de Reus sobre com l’escola s’ha hagut de readaptar a aquest temps de confinament. L’apunt històric l’aporta Mn. Enric Mateu i Usach el qual es remunta als orígens de la pregària pasqual Regina Coeli i el seu vincle amb el temps d’epidèmia.

Es poden procurar el Full dominical, accedint-hi des d’aquí.

També  el text complet, i en audio, de la Carta dominical del Sr.Arquebisbe Mons.Joan Planellas: “Construïm «lideratges que marquin camins»” (Diumenge 17 de maig de 2020).