(19-07-2020). “Pro memoria”. Recordant el Pelegrinatge a Terra Santa (8 a 15-juliol-2019), convocat a l’Arxiprestat de Reus, participant-hi un bon grup de la Prioral i la Pma.Sang.

Fa un any!

Vàrem fer un viatge, El Viatge a Terra Santa !!!

Ple d experiències i vivències, irrepetible !!!!!

Avui  dijous dia de la Mare de Déu del Carme, Mn Cedó, parlava del Mont Carmel….quins records, quina Pau….. Érem allí, sí….érem allí (al Carmel!).

El diumenge (12 de juliol de 2020), Mn Estanis, va fer que ens retrobéssim a la missa (a la Parròquia de Sant Josep Obrer), no vam ser hi tots, si més no, hi érem als nostres cors.

Cada vegada, que ho fem, recordem el regal que Déu , ens va fer  i que no oblidarem mai.

Gràcies a tots ” família” per fer ho possible !!!

L.C.J.” (16 de juliol de 2020)

Mn.Victor Mosquera, vicari de les parròquies de La Prioral i la Puríssima Sang, i membre de l’Associació Bíblica de Catalunya, va ser l’encarregat del bon servei d’acompanyar el pelegrinatge des de  l’Arxiprestat de Reus, i va ser molt més que acompanyant del pelegrinatge –“vigilant” -en el sentit més net de la paraula-. Des de la Prioral i la Puríssima agraïm que un bon grup de persones de les Parròquies ho poguessin aprofitar. Va ser el 8 al 15 de juliol de 2019, aquests dies és  el primer aniversari.

El Grup, pels carrers i basíliques va conviure amb altres religions i cultures: àrabs, jueus, un enriquiment; alguns d’ells, catòlics com nosaltres han fet pensar en la universalitat de l’Església; altres, ortodoxos, evangèlics i fins i tot els musulmans, fan pensar en la necessitat urgent de conrear en nosaltres l’esperit ecumènic. Per tots ha mort i ressuscitat el Redemptor.

Com és natural, també hi va haver temps per passejar amb distensió, per comptar acudits –alguns hi tenen la mà trencada-, per banyar-se a la Mar Morta, per cantar.

S’ha interioritzat i viscut el que Sant Pau VI, referint-se a Terra Santa, evocava com el V Evangeli, un regal que cal aprofitar, quan l’Església entrega a cada generació «tot allò que ella és, tot allò que ella creu» (Dei Verbum 8), presenta aquell «dipòsit vivent» que esdevé principi constant de vida i de renovació. Bon treball per cuidar l’experiència.

Feliç primer aniversari del pelegrinatge!. Cuidem l’experiència!

——————————————————————————————————

Enllaç amb l’Associació Bíblica de Catalunya