(22-11-2019) SESSIÓ PARROQUIAL DE FORMACIÓ: “La Joia de l’Evangeli: La Litúrgia, font per alimentar el testimoni”

“La flama de l’esperança que fa caminar a peu segur i decidit. Vet aquí l’oferiment d’un nou temps lluminós!”.

Sessió de formació, a les Parròquies de la Prioral i La Puríssima Sang: Any 2019-2020 (Cicle A):

Qui?: Monistors i monitores, Responsables del cant a la litúrgia, Catequistes, col.laboradors de Caritas, Gups d’adults i de joves i persones interessades, en general.

On?: Al Centre Parroquial de la Puríssima Sang (Cr.Roser 44)

Dia  i horari: 22 de novembre, divendres, de 20:15 a 21:15 h.

Responsable: Mn.Robert Otaba

Acabant l’Any litúrgic, el 24 de novembre -Festa de Crist Rei-, ens disposem a iniciar el nou (2019-2020), el Cicle A: L’1 de desembre, I Diumenfge d’Advent.

Amb l’Advent comença un temps nou, en el qual se’ns convida —perquè és un temps d’esperança— a ser persones obertes, alegres, esperançades, atentes a la Paraula de Déu i als signes dels temps, fetes al canvi constant, disposades sempre al diàleg, especialment quan aquest es fa art i pregària, font de bona convivència. És el tarannà que dona qualitat humana a qui està disposat a aprendre de qualsevol esdeveniment. Ara, el que s’apropa i més important és el naixement de Jesús, el misteri del Déu que es fa home, història, company de camí, quelcom inèdit, però real. Ell mateix és llum. Pensem que caminar a les fosques és perillós, és anar sense rumb, sense direcció, a mercè no se sap prou bé de quins indicadors, sols, amb molts riscos al davant” (Mons. Sebastià Taltavull, bisbe de Mallorca).

Formació, del tot necessària per transmetre’n l’experiència des del nostre testimoni.

Poden ampliar-ho llegint “L’oferiment d’un nou temps lluminós” (Mons.Sebsatià Taltavull)