[24-03-2020] , a les Parròquies Prioral de Sant Pere i La Puríssima Sang (Arxiprestat de Reus): Pregar pels difunts

Arxiprestat de Reus:

“Durant tot aquest temps de crisi sanitària no es podrà celebrar cap Celebració exequial pels nostres difunts ni a les Esglésies Parroquials ni a les Sales de Cerimònies dels Tanatoris. Malgrat aquesta restricció ningú impedeix que les famílies cristianes i l’Església pugui continuar pregant pels nostres difunts.

Demanem a les famílies cristianes que en una situació normal haguessin demanat a l’Església de fer una celebració exequial pel seu difunt: QUE ES POSIN EN CONTACTE AMB LA SEVA RESPECTIVA PARRÒQUIA, AMB EL SEU RECTOR PER TELÈFON O VIA E-MAIL. Podeu consultar a través de les pàgines webs de les Parròquies els diferents telèfons de contacte.

El sacerdot o responsable de la Pastoral us podrà acollir, escoltar i donar-vos una paraula d’afecte i de consol, encara que sigui per telèfon.

El sacerdot podrà oferir una Missa pel vostre difunt, ja que cada sacerdot segueix celebrant la Missa en privat (és a dir, a porta tancada sense la participació d’altres cristians/nes). Oferir la Missa per un difunt és pregar per ell i demanar la seva salvació eterna. Encara que no ens puguem reunir tots junts el sacerdot por pregar pel difunt oferint una Missa.

El sacerdot i la família ens posarem d’acord per a Celebrar unes Exèquies a la Parròquia tant bon punt es puguin celebrar.

Per a tot això és important e imprescindible que cada família es POSI EN CONTACTE AMB LA PARRÒQUIA EN EL MOMENT DE LA DEFUNCIÓ D’ALGUN CRISTIÀ O CRISTIANA.

Els Rectors de les Parròquies de Reus

ARXIPRESTAT DE REUS”

 

Informació parroquial a la Web de les Parròquies Prioral de Sant Pere i La Puríssima Sang: L’acompanyament del dol