(27-06-2021) Trobada de les comunitats de religiosos i religioses, presents a l’arxiprestat de Reus. Gràcies a Déu!

La Vida Consagrada, una vida estable viscuda en comunitat en el si d’una determinada família religiosa, és presència qualitativa, persones que es consagren a Déu mitjançant els consells evangèlics i l’ofrena de la vida  a Déu i a la proïsme  hi dediquen  la seva vida, la seva la pregària i el seu testimoni de la presència de Déu en aquest món i de l’esperança en la vida eterna.

“Les comunitats de religiosos i religioses presents a l’arxiprestat de Reus es van trobar aquest diumenge, dia 27 de juny, a la tarda, a la residència de les Germanes de la Consolació, situada a la carretera de Castellvell”.

Des de les parròquies de Sant Pere Apòstol, la Prioral, i la Puríssima Sang donem gràcies a Déu pel que significa la seva presència, la seva opció, aquí, al nostre Arxiprestat i a l’Arquebisbat. Valorem la seva proximitat al que significa per al servei pastoral de l’Església.La  seva proximitat, discreta i significativa, sigui  prop dels “descartats” (en expressió del Papa Francesc), fent costat als laics i laiques que són en aquestes propostes de l’Església, o bé als Col.legis que impùlsen des del més concret del seu carisma, tambhé en institucions on assumeixen la gestió com un servei a l’Església, que ho és per a la ciutat i la societat, també com a Llum des del testimoni de la seva pregària des de  “Casa seva” (sigui  acompanyant als germans i germanes que són més grans, sigui al Centre d’espiritualitat o al Monestir). Gràcies a Déu i a vosaltres.

No cal dir que els encoratgem a avivar , més encara, el que signifiquen experièncis com la d’aquesta Trobada.

 

 

Per ampliar i completar aquesta “notícia”:   web de l’Arquebisbat de Tarragona

Comments are closed.