(28 de gener de 2022) “La Formació dels laics i laiques, un repte pastoral important” (II): Curs per al dinamisme de la pastoral

Des de l’Arxiprestat de Reus se’ns ofereix  un Curs que ens ajudarà a millorar i cuidar la formació en la corresponsabilitat dels laics i laiques,  per qui ja assumeix alguna responsabilitat (voluntariat, catequista, acolliment parroquial, en associacions o moviments, etc.) i també  per qui vulgui conèixer-ne una miqueta més i escoltar la possible crida del Senyor per algun servei en la Parròquia, al servei a l’Església. Se’ns presenta com el “Curs per al dinamisme de la pastoral” (Reus, 9 de febrer a 30 de març):

9 de febrer: El primer anunci, a càrrec de Mn. Antoni Pérez de Mendiguren

16 de febrer: Per una catequesi renovada, a càrrec de Mn. Joan Àguila

23 de febrer: De la Religiositat popular a l’Espiritualitat, a càrrec de Mn. Joan Brulles

9 de març: Creure el Credo, a càrrec de Mn. Rafael Serra

16 de març: L’acolliment, a càrrec de Margarita Torrente

23 de març: L’acompanyament espiritual, a càrrec de la Gna. Consol Ferrús

30 de març: L’opció pels pobres a través de Càritas, a càrrec de Jordina Sirolla

Pensat com una “experiència de sinodalitat” per tal que els laics i laiques puguin desenvolupar el seu paper a l’Església, és un marc idoni i pràctic per concretar referències en el treball pastoral i per formació específica i pràctica, després del curs que, amb l’INSAF i la Delegació diocesana per als laics i la família, s’ha convocat, també a l’Arxiprestat.  Per participar-hi, cal inscriure’s prèviament trucant als telèfons 609 101 722 o 606 315 522. Les inscripcions es tancaran el proper dia 3 de febrer i l’aportació per tal de realitzar el curs és de 20€. Des de les nostres Parròquies, ho aconsellem per tal de poder formar-nos en una visió global en el “cop de mà” a l’evangelització. Al ser presencial, urgeix saber qui s’hi inscriu. Animem-nos!

El curs es convoca  a la Casa de Maria Immaculada de Reus (c/ Antònia París, 8) , totes les sessions es faran de les 20.00 a les 21.30 h.

No ho cal dir: ¡Ser-hi, ajudarà molt i serà un molt bon servei!.

Per ampliar-ho: a la web de l’Arquebisbat.