(29-09-2019) La Parròquia de Sant Josep Obrer i la Mare de Déu del Roser -Reus-: Un any de reflexions i activitats, fent memòria dels seus XXV anys.

L’Església … /… un jardí obert. És font d’aigua fresca enmig de la plaça del poble perquè tothom en pugui beure(Sant Joan XXIII)

La Parròquia de Sant Josep Obrer i la Mare de Déu del Roser, amb  qui n’és l’encarregat pastoral, Mn.Estanis Figuerola, diaca, i el Consell de pastoral han preparat un any de celebracions i reflexions acurades, fent memòria dels XXV anys de la Parròquia, integrada i coordinant-se a l’Arxiprestat de Reus.

En tot moment s’ha valorat l’osmosi entre el creixement del Barri i l’aportació de l’Església en el que li és propi: l’Evangeli. La seva història és alhora la història d’un barri molt lluitador i dinàmic on la Parròquia ha respost sempre a les necessitats de cada moment (acolliment d’entitats i grups del barri, activitats culturals, etc. ). L’arrelament de la Parròquia al barri, i des d’aquesta experiència a l’Arxiprestat i a la ciutat, explica que les celebracions hagin comptat amb una gran participació de feligresos i  veïns, alhora.

El monòlit, descobert a primera hora del matí pel Sr.Arquebisbe i el Sr.Alcalde de Reus, que ha assistit a la convocatòria feta amb membres del consistori, ha estat un acte molt lluït, amb un bon nombre de persones, acompanyant-t’ho, evoca un dels llocs llocs on s’hi van encabir les primeres celebracions i activitats, proposades des de la Prioral de Sant Pere, gairebé al costat, integrats al barri, “el Col.legi Enric de Querol” que avui acull la Fundació Pont i Gol, etc… “saber d’on venim ens ajuda a comprendre el present i ens orienta cap al futur“.

L’enhorabona i Gràcies a Déu.

Per ampliar-ho: web de l’Arquebisbat de Tarragona

També imatge i audio: Mitjans de Comunicació de l’Arquebisbat de Tarragona