(22-11-2020) Carta per a tu: Als nois i noies, joves i adolescents, i als adults, recordant el 13 de novembre de 2020!

El dia de la confirmació,  ha estat un dels moments de la teva vida en què més has vibrat per dins, també per la Parròquia, la Prioral i la Puríssima Sang. Aquest any, el dia 13 de novembre,…   el 16 de desembre de 2018, el 17 de desembre de 2017,  el 3 de desembre del 2016,… o abans, els anys anteriors.

Carta per a tu!

Bona tarda,

recordant la Confirmació, amb catequistes i els joves del Grups de joves i, m’atreveixo a dir que, també, és el que pensa parta de la teva família, estic convençut que consideres important a Jesús i el seu Evangeli i que l’Esperit és en tu la fortalesa que te’n fa testimoni i que ets dels deixebles de Jesucrist.

¡Fem camí, doncs, i de cara al futur!. Et convido a “fer camí”:

El divendres, dia 27 de novembre, a les 19:00 (fins a les 19:45)

Pregària d’acció de gràcies (També hi pot ser qui en sigui acompanyant: el padri o la padrina, o els familiars).

Et presentarem una proposta, des de la Parròquia,  per mantenir viu el que vam celebrar el dia de “la Confirmació” (la d’aquest any o les anteroiors!)

Ja ho veus, et proposo “mirar cap a Jesús, se’t proposa que creguis en Jesús i que li obris el teu cor, perquè Ell hi pugui habitar. Ell és l’únic camí, l’única veritat i la vida que no defrauda mai. És l’únic capaç de respondre plenament a les expectatives de tota persona humana. Jesús no és només un gran personatge del passat o un mestre de vida i de moral, amb unes idees molt bones. Ell t’estima i et vol amic seu, actiu enmig del món en què t’ha tocat de viure, i compromès a transformar-te a tu i a transformar el món, amb l’únic poder que convenç, el de l’amor.

És Jesús qui amb la seva vida ha traçat el camí perquè el puguem seguir, que és el camí de l’amor autèntic, el do d’un mateix. Donar-se del tot per amor, aquí hi ha el secret de la crida a estimar, que segur que tu també sents(Fragments de la Carta dels bisbes als joves de les diócesis de Catalunya).

Tot i que, aquesta carta, sembla per als joves i adolescents, a la pregària del divendres, 27, hi són convidats els adults que han celebrat la Confirmació i qui en faci el posible acompanyament, pare/mare o padrí/a.

Cordialment, doncs, fins al divendres, 27 de novembre a les 19:00.

Disposa de la Parròquia pel que et convingui, per al Camí.

Joan Anton Cedó