(5-10-2019) Carta Dominical [del Diumenge 6-10-2019] del Sr.Arquebisbe Mons.Joan Planellas: L’Institut Superior de Ciències Religioses

 

Carta Dominical del Sr.Arquebisbe Mons.Joan Planellas,per al diumenge 29 de setembre de 2019. Es pot accedir a la totalitat de la Carta i també escoltar-la en audio)

“L’Institut Sant Fructuós, reconegut per la Facultat de Teologia de Catalunya, ofereix uns estudis sistemàtics de teologia, de nivell universitari, amb totes les matèries concurrents: Sagrada Escriptura, filosofia, teologia, història de l’Església, arqueologia i arts cristianes, etc. Després dels tres primers cursos, s’obté el grau eclesiàstic que, per al reconeixement civil a l’Estat espanyol es requereix un any més d’estudis. Si hom desitja completar els estudis en aquest centre acadèmic, aquests comprenen un total de cinc cursos, al final dels quals s’obté la llicenciatura en Ciències Religioses, amb reconeixement eclesial i civil” (De la Carta Dominical del Sr.Arquebisbe, Mons. Joan Planellas).

Per accedir al text complet