(5 de febrer de 2022) “Amb dolor… VINGUI A NOSALTRES EL VOSTRE REGNE”: CARITAS, amb Ucraïna

Llegim al  Comunicat de l’Arquebisbe, Mons.Joan Planellas, davant el conflicte bèl.lic a Ucraïna ( 2-III-2022):  “Amb dolor m’uneixo al Sant Pare Francesc per la situació bèl·lica a Ucraïna i a la crida que fa perquè «totes les parts implicades s’abstinguin de dur a terme qualsevol acció que pugui causar encara més patiment a les poblacions, desestabilitzant la convivència entre les nacions i desprestigiant el dret internacional»”, expressant el que es viu a l’Arquebisbat i, per tant a les nostres parròquies.

Certament, la situació d’Ucraïna no ens és indiferent, com no ens és aliena ni indiferent cap tragèdia humana. A les parròquies de Santa Pere Apòstol -Prioral- i la Puríssima Sang, de l’Arxiprestat de Reus, des de la Caritas parroquial concretem la Campanya promoguda per Caritas Diocesana de Tarragona, que coordina els esforços i el compromís: Seguirem, doncs, els seus criteris i orientacions. Ara com ara, l’ajut econòmic és prioritari.

Com diu el Cartell que anuncia la Campanya, les aportacions poden fer-se al cc. activat per Caritas diocesana o al Bizum, directament:

a) cc.  ES24 2100 0272 3902 0010 5916

b) Bizum 00300

c) també a Caritas Parroquial o al Despatx parroquial o a la sagristia. Cal seguir i agrair  “la Campanya” a la cartellera d’entrada a l’església, també acompanyar-la amb la reflexió i la pregària.

Pare nostre….!

“Fem nostres les paraules del Papa Francesc per la situació bèl·lica a Ucraïna i el seu clam per a què «totes les parts implicades s’abstinguin de dur a terme qualsevol acció que pugui causar encara més patiment a les poblacions, desestabilitzant la convivència entre les nacions i desprestigiant el dret internacional». Defensem la pau i la convivència per a Ucraïna i a la resta del món, com a màxima expressió de la dignitat de les persones” (de la nota de Caritas Diocesana, convocant-nos)

 

.
(