(6 i 7-07-19) Trobada d’estiu, a Tortosa

Ver las imágenes de origenCal experiència personal de fe, recursos i mètodes, temps per escoltar-los i ganes de comunicar la Fe als joves/adolescents. Transmetre la fe als joves és un art i una vocació que és prioritària en l’Església, ho és doncs per a nosaltres.

Aquest Curs, el 2017-2018 vam convocar als nois i noies de les Parròquies de Sant Pere Apòstol, La Prioral, i la Puríssima Sang, a que acollissin la Proposta que per a ells hi ha a l’Arquebisbat de Tarragona, una oportunitat perquè l’Evangeli arreli en ells /elles i els ajudi a trobar com viure-ho, dialogant en els seu ambient.

El mètode Edge, ha ajudat a crear consciència d’un treball que esperem augmentarà el proper curs, tant a les nostres Parròquies, com a l’Arxiprestat, participant en Trobades  i convocatòries diocesanes que ajuden a saber-nos Església.

El Seminari és el lloc de formació i discerniment que la diòcesi té per preparar els seus futurs sacerdots.Per valorar aquest curs i celebrar-ho en activitat que educa, el Grup de joves/adolescents ha convocat la seva “TROBADA D’ESTIU” ELS DIES 6  I  7 DE JULIOL”, al Seminari de Tortosa, on a més de la convivència, compartiran activitats ja previstes i preparades “ad hoc”.

A la TROBADA hi seran, també, les persones que aquest curs, amb Mn.Victor Mosquera, han integrat l’Equip que els ha acompanyat.