Mn.Robert Otaba, diaca, adscrit a les Parròquies Prioral de Sant Pere Apòstol i La Puríssima Sang -Reus

El diaca Robert Otaba Mumbal, Mn.Robert, passa a formar part com a diaca de l’equip que som a les Parròquies de La Prioral de Sant Pere i la Puríssima Sang, en donem gràcies a Déu.

El 12 de maig, el Sr.Arquebisbe el va ordenar de diaca a la parròquia de Vila Seca, on Mn.Robert hi ha col.laborat els darrers anys, integrat a l’Equip de a Parròquia, com a seminarista.

Ara, en l’acolliment, ens trobarem i l’anirem coneixent, ha estudiant els darrres anys de teologia al Seminari de Tarragona, on ha estat comeny de Mn.Voctor Mosquera i de l’Oscar, el seminarista que és aquí, amb nosaltres, els darrers annys ha estat a Vila Seca, amb Mn.Jordi, Mn.Santi i Mn.Josep Maria, i des d’aquesta dies (ahir ho vam comunicar al Consell de Pastoral Parroquial), aquí amb nosaltres).

Sense que ho hagi manifestat explicitament, no amaga que s’adona que l’església a Europa viu uns moments delicats i complexos, però ell no comparteix aquest punt de vista més pessimista que parla d’un futur incert, de comunitats més petites i reduïdes. Ell té una actitud més optimista, creu en la oració i l’acompanyament pastoral, creu com el papa Francesc que cal sortir al carrer. Com fer-ho? Cal trobar camins i noves actituds i la oració i la força de l’Esperit Sant ens hi poden ajudar. Alguns dels nostres escolans, nois i noies ja van saber d’ell a la Trobada diocesana (Vinyols, 25 de juny), Mn.Victor i l’Oscar, el seminarista, ho comenten.

Ell, Mn.Robert Otaba,  també ens anirà coneixent.

La seva incorporació serà d’immediat, aquest estiu ja el veurem per aquí.

En donem gràcies a Déu.