29 de maig de 2020, Divendres!: Des del record i la pregària,  “esperant” celebrar la Confirmació quan sigui posible

Benvolgudes famílies

i a qui havíeu de celebrar el Sagrament de la Confirmació el divendres, dia 29 de maig!

Vivim la Pandèmia del COVID19, assumim el confinament des de la proximitat a la situació pròpia de cadascú, ho hem fet amb caritat, fidels a l’Evangeli.

Ens recordava el Sr.Arquebisbe Joan, a la carta del diumenge passat, la Festa de l’Ascensió: “Davant aquest panorama, l’encíclica del papa Francesc Laudato si’ ens està dient que les claus de la solució no es troben únicament en la ciència o en la tècnica, que és on les busca la nostra societat, sinó en el cor mateix de l’home. Les claus són morals i ètiques, per això la fe cristiana hi té tant a dir”.

A  totes i a tots, permeteu-me que us digui:

La iniciació cristiana  és el procés en que a poc a poc crea consciència de ser una comunitat de fe de la qual no podem prescindir, cal un acompanyament permanent per no viure  en el buit de la indiferència o en la dura experiència de l’abandó (Lc 24, 13-35). Ens cal cuidar doncs la referencia que subratlla l’Arquebisbe Joan “Les claus són morals i ètiques, per això la fe cristiana hi té tant a dir”.

Us recordem ara, us recordarem i,  a les Parròquies de La Prioral i la Purísssima Sang, us esperem a la celebració de la Confirmació, per quan sigui possible, a tots i a totes i a qui us ha acompanyat, a cadascú  des de l’experiència molt personal i singular del seu tracte amb Déu, experiència de pregària. Acompanyem-nos, no ens oblidem de fer-ho, preguem i cuidem-nos els uns als altres.

Al setembre, segons ens han dit des de l’Arquebisbat, reprogamarem el calendari, ens hi trobarem i ho celebrarem donant-ne gràcies a Déu.

Cordialment, vostre

Joan Anton Cedó