[22 de juliol de 2020, dimecres: 20:00 h] Missa Funeral, de l’Arxiprestat de Reus, a La Prioral de Sant Pere, recordant a qui ha mort en aquests mesos de confinament

“En aquests dies de prova, mentre la humanitat tremola davant l’amenaça de la pandèmia, voldria proposar a tots els cristians que uneixin les seves veus cap al Cel. Convido a tots els caps de les Esglésies i als líders de totes les comunitats cristianes, juntament amb tots els cristians de les diferents confessions, a invocar a l’Altíssim, Déu omnipotent, resant al mateix temps l’oració que Jesús Nostre Senyor ens va ensenyar. Convido, per tant, a tots a fer-ho diverses vegades al dia, però, tots junts, a resar el Pare Nostre” [Papa Francesc, a l’ANGELUS, de 22 de març, convidant a la pregària de 25 de març: “L’Anunciació del Senyor”]

A  l’Arxiprestat de Reus, fem nostra aquesta orientació i, els preveres i diaques, en Carta de 9 de juliol de 2020, ens adrecem a les Comunitats cristianes que hi són

A les famílies que, durant aquests darrers mesos de confinament a causa de la pandèmia del Covid 19, han viscut la mort de familiars o persones properes, i no han pogut acomiadar-los amb la Celebració i la pregària comunitària de l’Església.

Déu vos guard.

Les comunitats parroquials de l’Arxiprestat de Reus ens unim al condol de la vostra família i us convidem a participar a la Missa Funeral a La Prioral de Sant Pere el dimecres 22 de juliol a les 20:00 h, per tots els qui varen morir durant el temps de confinament. Junts compartirem el record dels qui ens han deixat i pregarem amb esperança a Déu per tots ells. Jesús ens acompanya en tots els moments de la vida. Més encara quan experimentem la fragilitat de la nostra condició humana.

Us demanem que arribeu a l’Església de la Prioral de Reus a les 19:30h per tal de comunicar-nos el nom i cognoms del vostre difunt i per acomodar-vos als seients de l’Església. Cal que porteu la mascareta com a mitjà de protecció.

Aprofitem l’avinentesa per a  informar-vos que el diumenge dia 26 de juliol a les 18:00, a la Catedral de Tarragona, el Sr.Arquebisbe presidirà una Missa funeral per les víctimes de la Covid-19 i per quatre preveres que també varen morir durant aquests dies de confinament: Mn. Joan Aragonès, Mn.Josep Ma. Prats, Mn.Ricard Cabré i Mn.Josep Ma. Barenys.

També volem agrair el servei de les diferents empreses funeràries que amb molta professionalitat treballen a la ciutat de Reus i que molt amablement ens han ajudat a difondre aquesta informació i col.laboren en l’organització d’aquesta Missa Funeral a Reus.

Us saludem ben Cordialment

Preveres i diaques de l’Arxiprestat de Reus”

Les parròquies de La Prioral i La Puríssima Sang, fem nostra aquesta convocatòria i, presencialment o des de casa, la nostra pregària ens unirà amb la celebració de La Prioral, amb tot l’Arxiprestat, i el dia 26, a les 18:00 h, i en comunió amb l’Església diocesana amb la que es convoca a la Catedral.